Активний відпочинок за містом Львів ➤ комплекс Edem Resort
катание на Spu-досках Edem Resort
Люди занимаются зарядкой
Люди занимаются медитацией на SPU-доске
blank
Люди занимаются зарядкой 2
канатный парк возле Львова
Життя – це спорт, тож залишайся переможцем

Активний відпочинок за містом в Edem Resort

Що заспокоїть краще, аніж хороша гра? А ще й розважить та надасть сил. Класика чи екстримальні новинки – який сьогодні у тебе настрій?
Спортивні програми
Спортивна програма
Fithealth

Програма орієнтована на покращення фізичного здоров’я та формування естетичної фігури. Fithealh – це науково-обґрунтований підхід до корекції фігури. Він змінює мислення щодо організму в цілому, адже поєднує правильне фізичне виховання, спорт, курс діагностики, лікування та відновлення.

blank
заміський комплекс для заняття спортом
Активне життя в Edem Resort
Спорт
Гольф-реабілітація для дітей
Проєктом FREEPEOPLE EDEM за підтримки Shonach Mirk Robles було організовано реабілітаційний гольф-кемп для підлітків ВПО та дітей військових з клубу СвіТИ.
Підрозділи Edem Clinic та Edem Golf поставили за мету допомогти дітям повернути барви життя. Гольф - неймовірна рухова активність на природі, яка з легкістю відновлює фізичне і психічне здоров'я, робить профілактику агресивної, деструктивної поведінки, зменшує частоту і важкість негативних наслідків для психічного здоров'я в умовах війни.
Спорт
Гольф
Гольф – більше ніж спорт. Перш за все – це індикатор аристократії, гра для переможців. Edem Golf Club - перший в Західній Україні гольф-клуб. Відпрацьовуй техніки удару на driving range, позмагайся у вправності та просто помилуйся спокоєм природи. Відчуй смак перемоги, коли заб’єш перший м’яч у лунку!
Розплануйте мій відпочинок
А що як забути про буденні турботи, вимкнути телефон і нарешті відпочити? Відразу перенестись у місце, де приємно і спокійно, де не потрібно нічого вирішувати та хвилюватись. В Edem Resort Medical & SPA ми сплануємо для тебе відпочинок, тобі ж лишається розслабитись та насолоджуватись. Присвяти перший день знайомству з Edem Resort. Наш персонал проведе для тебе екскурсію комплексом, а після заселення у номер оціни нашу еко-кухню в одному із ресторанів. Чудовим завершенням буде візит у СПА-комплекс. Прокинутись у Едемі, вийти на балкон і з філіжанкою кави насолодитись компанією лісу та озера. Такий ранок надихає на нові природи. Саме час позмагатися у вправності за грою у гольф. А після спорту розслабся за невимушеною розмовою та кальяном у лаундж-барі. Третій день повинен залишитись у пам’яті назавжди. Спробуй щось драйвове. Катамарати, квадроцикли чи SUP-серфінг - дай адреналіну пульсувати у тілі. А ввечері спробуй дегустаційний винний сет у ресторані DеVine – бо життя потрібно смакувати на повну.
Замовити
Спорт
Теніс
Ти напевне вже знайомий з тенісом та знаєш, що робити із ракеткою. На перший погляд це простий вид спорту. Та все змінюється тоді, коли виходиш на тенісний корт. Тіло використовує максимум своїх можливостей для здобуття результату. М’язи постійно працюють, покращується координація рук та ніг. Та це ще не все. Ти створюєш стратегію гри, тактику, відстежуєш м’ячі та удари, активізовуєш ділянки мозку та тренуєш витривалість. Теніс – це виклик, тож позмагайся за звання кращої ракетки Едему.
Спорт
Аквааеробіка
Ефективний вид аеробіки, який допомагає розвинути м’язи, сприяє схудненню, формує правильну поставу та покращує роботу суглобів. А як приємно проводити час в басейні, який наповнює джерельна вода. Покращуй своє, здоров’я зовнішній вигляд і, головне - настрій!
Спорт
Йога
Йога – не тільки модне захоплення. Це стародавнє філософське вчення, яке зберегло мудрість предків. Мабуть тому воно зберегло популярність і сьогодні. Ідеальний варіант для тих, хто шукає шлях до душевного спокою та рівноваги. А результат – умиротворення душі та тіла.
Спорт
Кенезіс
Кенезіс – це рух, а рух – життя. Сучасна методика кенезітерапії навчає культурі рухів, а головне – як правильно навантажувати м’язи. Кенезіс показує, що неправильне використання свого фізичного потенціалу може нашкодити, тому основне не те, що ти робиш, а як.
Спорт
Міні-футбол
Гра, яку любить увесь світ. Краса природи, весела компанія та драйвова гра. Створіть турнір між друзями, насолодіться драйвом командної гри! Відчуйте увесь кайф, граючи із компанією на невеликому полі з краєвидами на Озеро Молодості та ліс. А після активного дня винагородіть себе релаксом у SPA-центрі.
Спорт
Скандинавська ходьба
Простий та ефективний метод оздоровлення та релаксації. Цей вид ходьби перейняли із нордичних країн і зараз він користується популярністю у всьому світі. Скандинавська ходьба з палицями вражає своєю ефективністю: при цьому працює на 40% більше м’язів, ніж при їзді на велосипеді і на 45% більше, ніж при бігу.
Спорт
Фітнес
Фітнес залишається на спортивному олімпі вже кілька десятиліть. Легкий, жвавий та бадьорий – ти забуваєш, що займаєшся спортом, а тіло набуває правильних обрисів.
Весела музика, драйв та енергія - разом із фітнесом тіло оживає!
Спорт
Веломобілі, квадроцикли
Адреналін – не просто викид гормону, а прилив нової енергії. Завдяки екстримальним відчуттям організм у кілька разів покращує тонус м’язів, розширює дихальні шляхи, тому кисень краще надходить до усіх органів, збільшує больовий поріг та навіть покращує ментальне здоров’я. Пробуди у собі драйв та жагу до пригод та насолодись екстримом сповна!
Спорт
Power Yoga
Один із наймолодших фітнес-напрямків вже здивував своєю ефективністю. Поєднання руху та статики, розслаблення та концентрацї для побудови красивого та сильного тіла.
Power Yoga заспокоює та умиротворює, з нею забуваєш про турботи та зовнішні фактори. Адже головне те, що всередині.
Спорт
SUP
SUP-серфінг – молодий вид спорту, який уже підкорив увесь світ. Уяви ніби поєднуєш греблю на каное і серфінг. На відміну від серфінгу та віндсерфінгу для SUP не потрібні вітер та великі хвилі. Займайся SUP-серфінгом навіть на спокійній воді або проти течії. Лови хвилі позитиву та додай до свого життя трошки гавайської екзотики!
Спорт
Fly-йога
Fly-йога - це синтез йоги, стретчингу та елементів повітряної гімнастики.
Цей напрямок тілесних практик найкраще підходить
людям, які ведуть малорухливий спосіб життя. Fly-йога сприяє оновленню всього організму,
розвиває гнучкість і спритність, попереджує травматизм, підвищує м'язову силу і витривалість.
Фізіологічне навантаження на м‘язи та суглоби подарує відчуття легкості,
а комбінація вправ з антигравітаційним ефектом розвантажить хребет та шию.
Ясність розуму, поліпшення пам'яті, покращення настрою, розслаблення та зняття стресу -
це далеко не повний список плюсів йоги в гамаках.
Спробуйте у Edem Resort
Рекомендуємо
Будь щасливим у цю мить. Ця мить і є життя.

Концепція 12+

Концепцію 12+ на даний час призупинено. Ви можете відпочивати в Країні Едем з дітьми будь-якого віку, проте діють певні обмеження. За деталями просимо звертатися у відділ бронювання або до свого персонального менеджера.